Flyttebyrå for deg i Lillestrøm

Flyttebyrå for deg i Lillestrøm

Er du på flyttefot i Lillestrøm? Men usikker på hvilket flyttebyrå du bør velge? Da kan du trygt benytte deg av våre tjenester! Vi i Flytting Oslo er et anerkjent flyttebyrå som bistår med alle type flytteoppdrag. Vi får stadig tilbakemeldinger på at vi er effektive og rimelige. I tillegg til at alle våre medarbeidere har et sterkt fokus på å håndtere prosessen fra A-Å på en skånsom måte og som tar hensyn til selve transporten av ditt flyttelass. Alle våre flytteoppdrag er derfor dekket av en fullsikret skadeforsikring slik at du som kunde har en ekstra trygghet.

Flyttebyrå med alle tjenester

Uansett om du ønsker hjelp med hele flytteprosessen eller bare deler av den, kan vårt flyttebyrå hjelpe deg som bor i Lillestrøm og hovedstadsområdet. Vi tilbyr blant annet leie av flyttebil, bærehjelp av våre sterke flyttekarer, utvasking av bolig, minilager til oppbevaring, pianoflytting, kontorflytting, avfallshåndtering og rydding og vasking av dødsbo. Vi er også tilgjengelige for hasteoppdrag! Bor du i Lillestrøm og ønsker et uforpliktende tilbud eller mer informasjon vedrørende våre tjenester kan du enkelt kontakte vår døgnåpne kundeservice.

Viser hensyn til corona

Vi følger naturligvis helsemyndighetenes føringer i forhold til corona og derfor vil våre flyttefolk alltid jobbe med munnbind, samt at vi har antibac med og vasker hendene ofte. I tillegg har vi fokus på å minimere nærkontakt under flyttingen. Er du i risikogruppen ber vi om at du informerer oss, slik at vi kan iverksette utvidede tiltak. Bor du i Lillestrøm eller Oslo-området og har spørsmål om vårt flyttebyrå, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.