Flytteservice – Vi bistår gjennom hele prosessen

Flytteservice – Vi bistår gjennom hele prosessen

Det kan være vanskelig å velge riktig flytteservice da det er mange alternativer, og selv om det kan være fristende å la prisen være avgjørende, er det også viktig å huske på at det er hele ditt liv som skal pakkes ned og flyttes til et annet sted. Vi i Flytting Oslo bistår med profesjonell flytteservice og håndterer hele flytteprosessen fra A-Å – Fra pakking, flytting og lagring til flyttevask og avfallshåndtering.

Allsidig flytteservice

Du kan også benytte oss i forbindelse med kontorflytting, bærehjelp, leie av flyttebil, pianoflytting og rydding og vask av dødsbo. Uansett hvilke tjenester du har behov for, garanterer våre erfarne og profesjonelle flyttefolk en god og sikker håndtering av dine eiendeler før, under og etter transport. Du velger selv når du behøver vår flytteservice da vi tilpasser oss din timeplan. Vi har også fullsikret skadeforsikring og en døgnåpen kundeservice som alltid står parat til å hjelpe. Dersom du har bruk for at vi utfører et hasteoppdrag er det bare å ringe kundeservice, så håndterer vi jobben effektivt og profesjonelt.

Med hensyn til corona

Også for vår bransje har corona betydd at vi skal tilpasse oss en ny virkelighet. Vi følger naturligvis helsemyndighetenes råd for å begrense spredning. Det betyr at vi bruker munnbind og antibac, samt at vi fokuserer på å unngå unødvendig nærkontakt under flyttingen. Dersom du tilhører en risikogruppe er det viktig å gi beskjed om dette, så iverksetter vi utvidede tiltak.   Du kan trygt ta kontakt med vår hyggelige kundeservice dersom du har spørsmål i vedrørende vår flytteservice eller ønsker du et uforpliktende tilbud!