Flyttetransport – Effektivt, trygt og rimelig

Flyttetransport – Effektivt, trygt og rimelig

Behøver du en effektiv flyttetransport utført at profesjonelle som vet hvordan de håndterer dine ting på god måte, er det bare å ringe oss i Flytting Oslo. Siden vår oppstart har vi bistått med flyttetransport som oppleves som både skånsomt for dine eiendeler og rimelig for lommeboken. Vi har derfor den nødvendige erfaringen som kreves for at alle dine eiendeler kommer trygt og uskadet fra A til B. Som en ekstra trygghet overfor deg som kunde, sørger vi å utføre våre oppdrag innen flyttetransport gjennom en fullsikret skadeforsikring.

Ingen oppdrag er for store eller for små

Vi har valgt å legge vårt største fokus på forsiktig håndtering av gods og en trygg flyttetransport av dine eiendeler. Derfor kan vi også ta alle typer flytteoppdrag, som for eksempel pianoflytting, kontorflytting og flytting mellom byer. Oppstår det en situasjon der du har behov for et hurtigoppdrag, er det bare å ta kontakt med vår døgnåpne kundeservice som alltid er klar til å ta telefonen.

Forhåndsregler i forbindelse med corona

Også vår virksomhet er påvirket av corona og vi tar alle nødvendige forholdsregler. I henhold til helsemyndighetenes råd bruker alle våre ansatte munnbind og vi har alltid med antibac som brukes rutinemessig. Våre ansatte er uten symptomer og ved en flyttetransport vil vi fokusere på å unngå unødvendig nærkontakt. Det er viktig at du gir oss beskjed dersom du er i en risikogruppe, da vi kan iverksette utvidede sikkerhetstiltak. Vi har også lang erfaring i å avvikle, tømme og vaske dødsbo i Oslo og store deler av Viken fylke. Vi tar store oppdrag over hele Østlandet. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt dersom du har spørsmål i forbindelse med flyttetransport eller noen av våre andre tjenester!