Flyttefirma Oslo

 

Flyttefirma Flytting Oslo er totalleverandør av alle tjenester innen flytting og renhold både til privatkunder og bedrifter hovedsakelig i Oslo/Akershus og Viken område.

Vi tar også større oppdrag for private og bedrifter på hele Østlandet og andre deler av landet.

Vi leverer høy kvalitet til en god pris!

Kontakt for pristilbud

Smart og stressfri flytting

Forsikring

Dine eiendeler er fullforsikret, under bæring og transport.

Erfarne flyttefolk

Alle våre flyttemenn er erfarne og kan løse enhver opgave.

Gratis kjøring

Med oss får du kostnadsfri transport.

Døgnvakt

Vakttelefon døgnet rundt, syv dager i uken.

Fikk utrolig god og effektiv hjelp med flytting av esker og montering av skrivebord av flinke og entusiastisk folk. Anbefaler på det sterkeste til store eller små oppdrag!
Korneliya Kyoseva
Korneliya Kyoseva
12. Mars, 2021.
Hyggelige og raske 🙂 gode til å ta vare på møbler etc
Bjørn-Viggo Godtland
Bjørn-Viggo Godtland
4. Februar, 2021.
Fantastisk service Creaman! To høflige, effektive menn kom til avtalt tid og gjennomførte flytteprosessen raskt og smidig. De behandlet alle tingene forsiktig og trygt, og kan derfor anbefales på det varmeste! Fikk mye for pengene.
Paul Mihai Kalamar
Paul Mihai Kalamar
28. Januar, 2021.
Super bra service og hyggelige flyttefolk. Vi trengte hjelp med å flytte et kjøleskap på 120kg opp to etg, det tok 45 min fra vi ringte til kjøleskapet var på kjøkkenet uten noen riper. Effektivt og pent!
Jiwar Rashidi
Jiwar Rashidi
26. Januar, 2021.
Presise effektive og hyggelige. Anbefales på det sterkeste. 🙂
Malanthor1
Malanthor1
10. Desember, 2020.

Flyttefirma Oslo

Flytting Oslo:

Er det naturlige valget for deg som ønsker et profesjonelt flyttefirma som jobber effektivt, målrettet og som sørger for en god og sikker håndtering av dine eiendeler før, under og etter transport. Vi hjelper deg fra begynnelse til slutt, vårt mål er fornøyde kunder! Hos oss får du en personlig service og tjenester av høy kvalitet til fornuftige priser.

 

Vårt flyttefirma jobber under mottoet:

Lar du et flyttefirma bistå gjennom hele flytteprosessen, blir det enklere, rimeligere og mer effektivt! Våre erfarne eksperter tilbyr deg en stressfri flytting med beste løsninger.

Flytting Oslo tilbyr hjelp av dyktige flyttespesialister med lang og bred erfaring innen flyttingservice. Ønsker du å flytte, rydde, vaske elle bare kaste gamle ting? Vårt flyttefirma hjelper deg raskt, trygt og effektivt. Våre erfarne flyttemenn vet som skal til for at du får en flytteprosess med null stress!

 

Flyttefirma Oslo

Flytting Oslo tilbyr et bredt spektrum av flyttetjenester som inkluderer transport med flyttebil, innpakking og utpakking, montering av møbler, bæring ut og inn, bortkjøring av søppel / søppeltaxi, kontorflytting og avvikling, dødsbo rydding og vask, mellomlagring / minilager til oppbevaring, langdistanse flytting mellom byer i Norge, pianoflytting. I tillegg utfører vi flyttevask, tepperens, vindusvask eller ukentlig vask for boligsameier. Hos vårt flyttefirma kan du også kjøpe flyttemateriell som bobleplast, flytteesker, flytteteppe, pakkepappir osv.

Flyttetjenester / privat og bedrift

Vårt mål er kun fornøyde kunder!

Hvorfor velge vårt flyttefirma Flytting Oslo?

 • Vi er flyttefirma med bistand fra start til slutt.
 • Våre dyktige flytte eksperter har lang erfaring og utførte hundrevis av vellykkede oppdrag.
 • Vi har fokus på trygg håndtering av eiendeler.
 • For å bekrefte vårt fokus på god kundeservice, sørger vi for at transporten er dekke av en fullsikret skadeforsikring.
 • Vi tilbyr konkurransedyktige priser og har kvalitetsgaranti.
 • Vi har god kapasitet og står alltid klare til nye oppdrag, enten de skal planlegges i god tid eller utføres hurtig neste dag.
 • Punktlighet er viktig for oss. Ved å tilpasse oss din timeplan sørger vi for en fleksibilitet som mange av våre kunder setter stor pris på. Vi utfører flytting på kveld og i helger.
 • Vi har døgnåpen vakttelefon mandag til søndag.
 • Vi tilbyr gratis befaring for større oppdrag.
 • Vi bruker kun godkjente materiell og utstyr.

Spørsmål og svar når du flytter:

Vi er fleksible og flytter både i ukedagene, på kveld og i helger. Sammen med dere avtaler vi et tidspunkt som passer for dere.

Fullsikret skadeforsikring under bæring og transport via IF forsikring. Dine eiendeler er fullsikret gjennom hele flytteprosessen.

Pakking selv og forsikrings rettigheter.

Pakker du selv? Husk å følge korrekt standard for pakking av eiendeler. Har du pakket selv, og ikke fulgt korrekt standard for pakking, og eiendelene blir skadet under bæring eller transport, dekker ikke forsikringen skadene.

Vi anbefaler å pakke skjøre ting, som glass, tallerkener osv. godt inn i plast og avispapir. Husk å skill de skjøre gjenstandene, slik at de ikke slår mot hverandre under bæring eller transport. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt.

Ja, det gjør vi. Vi kan også håndtere farlig avfall.

Ja, vi tilbyr flyttevask før flytting

Privatkunder betaler etter at jobben er ferdig med bankoverføring. Vi har med bankterminal. Faktura til private gis kun ved godkjent kredittsjekk.

Vi flytter i Oslo, Bærum og Viken. Men vi utfører også langdistanse flytting mellom alle byer til og fra Oslo. Inkludert Bergen, Stavanger og Tromsø. Vi tilbyr også internasjonal flytting fra Norge, til de fleste land i Europa.

Nei vi har god kapasitet, og kan ofte ta oppdrag samme dag

Ja, velger dere flere av våre tjenester, får dere en bedre total pris. Kontakt oss for pristilbud.

La et flyttebyrå bistå gjennom hele prosessen. Det blir enklere, mer effektivt og rimeligere for deg.

   
  Kontakt oss på 24/7 +47 912 91 651

  Ring oss

  Skriv oss