Tilbudsforespørsel
Pianoflytting Oslo

Pianoflytting Oslo

Profesjonell pianoflytting Oslo og Akershus. Sikker håndtering, og trygg transport av piano og flygel i alle størrelser.

Vi tar de tunge løftene for deg! Å flytte tunge gjenstander som piano, er utfordrende spesielt over mange etasjer. Det krever erfaring, styrke, teknikk og riktig utstyr. Det har våre flyttekarer! Vi er skadeforsikret, det gir deg ekstra trygghet. Vi kommer på befaring og gir et konkret pristilbud.

Konkurransedyktige priser og vi flytter piano i alle størrelser og fasonger. Vi tar oppdrag i Oslo og Akershus, men tilbyr også pianotransport mellom alle store byer på Øst og Sørlandet.

Piano er en gjenstand som betyr mye for folk. Det har økonomisk og emosjonell verdi. Derfor er vi ekstra fokuserte og bruker tilleggs personell, for å unngå skader og rifter under bæring og transport.

pianoflytting oslo

Flytte piano pris.

Hva koster det å flytte et piano? Det er flere faktorer som avgjør:

 • Type og størrelse på piano. Hvor tungt og stort er det?
 • Distansen det skal fraktes.
 • Hvordan tilgjengeligheten er ved henting og levering lokasjonen. Er det mange etasjer? Går piano inn i heisen? Kan flyttebilen kjøre helt inn til utgangen, er det noen hindringer?

Er du usikker på noe av dette, så kommer vi gjerne på befaring i forkant. Pianoflytting kan du få på fast eller time pris, det er helt opp til deg.

Ønsker du å kaste piano? Vi kan frakter piano rett til avfallstasjoner i Oslo og Akershus. Vi kildesorterer alltid, slik at avfallet havner på riktig sted.

Fleksible flyttetjenester.

Vi tilbyr flyttehjelp for private og bedrifter og er fleksible! Vi tilbyr blant annet:

Kontakt oss gjerne, hvis du har behov for noen av disse tjenestene.

Riktig utstyr og teknikk er viktig.

Å flytte piano blir enklere og tryggere med riktig utstyr og rett teknikk. God kommunikasjon og samhandling mellom de som bærer er også viktig!

Utstyr.

Man kan gjøre pianoflytting tryggere ved å ha riktig utstyr. Det man bør ha er:

 • Bærestropper – i tillegg til at de som bærer må være sterke nok, bør man ha bærestropper. Bruker man bære eller pianostropper så løfter man med en rett rygg. Det avlaster armene, og sørger for at ryggen er i riktig stilling når man løfter. Når man skal løfte så tunge gjenstander som piano, så er det viktig med riktig bærestilling for å unngå å skade ryggen.
 • Pianotralle – skal man bære piano over lengre avstander, er pianotralle lurt å bruke. Da kan man skyve istedenfor å løfte, da sparer man masse krefter og energi. Det er en flyttetralle med fire sterke gummihjul, og et solid rammeverk som gjør at det tåler vekten.
 • Vernesko –  vernesko bør man ha for å unngå skader. Et piano er veldig tungt og tær er spesielt utsatt.
 • Arbeidshansker – arbeidshansker med ekstra godt grep er viktig, slik at man får godt tak.
 • Emballasje – for å beskytte mot skader og rifter.
 • Teip – det er viktig å teipe igjen piano, slik at det ikke åpner seg under bæring eller transport. Da vil det fort oppstå skader.

Teknikk.

For å unngå skader på piano, og de som bærer er det viktig med riktig teknikk. Ikke løft i beina til piano. De er veldig skjøre. Husk også å hold det i en stående posisjon, under bæring og transport. Å legge et piano på siden, kan være skadelig for de indre mekanismene.

 1. Ha to personer på hver ende av pianoet. Plasser bærestroppene under bunnen på begge ender. Ha ytterligere to til fire personer som støtter hjørnene.
 2. Løft med rett rygg piano opp på en flyttetralle.

PS! I tillegg til riktig teknikk er god samhandling og kommunikasjon viktig.

Korrekt sikring under transport.

Ved transport av piano er det viktig å sikre det riktig.

 • Gå over planet og fjerne rusk og rask som kan skade å lage rifter på piano. Det være seg spikre, og andre spisse gjenstander.
 • Plasser piano stående bakerst i flyttebilen mot veggen. Det bør være det første du laster på, og det siste du laster av.
 • Hvis ikke gulvet i lastebilen er helt rett, bruk planker under piano. Slik unngår du overbelastning på et eller flere av beina.
 • Bruk stropper å fest det til bakveggen, slik at det ikke vipper når du skal frakte piano.

Pianotransport er utfordrende fordi gjenstanden er såpass stor og tung. Vi anbefaler bruk av profesjonell pianoflytting. Kontakt oss for mer informasjon eller et godt tilbud.

Flytting av safe og andre tunge gjenstander.

I tillegg til flytting av piano, flytter vi: safe, flygel, skap, møbler og andre tunge gjenstander. Vi har lang erfaring og riktig utstyr for denne type flytteoppdrag. Vi flytter, lagrer og kan også kjøre rett til avfalls-stasjonen. Kontakt oss for mer informasjon.

Andre tjenester: Dødsbo Søppeltaxi Rengjøring Tepperens Vindusvask Møbelmontering Kontoravvikling Kjøkkenmontering

Flytte piano Oslo og Akershus.

Vi tar pianoflytting i Oslo og hele Akershus fylke. Helt fra Asker, til SKI og Lillestrøm. Skal du flytte mellom byer på Østlandet, kan vi foreta langdistanse pianotransport. Vi flytter mellom byene Kristiansand, Oslo og Halden på svenskegrensen. Med god bemanning og rask responstid tar vi oppdrag fortløpende. Velg mellom enkel fast eller time pris. Vi kan også komme på befaring, og gi et konkret pristilbud der og da.

Tags: pianoflytting, pianoflytting Oslo, pianoflytting pris, flytte piano, flytte piano Oslo, pianotransport, transport av piano, frakte piano, løfte piano, bære piano, pianofrakt, flytting av piano Oslo, flytte piano pris, flytte flygel, frakte piano pris, pianofrakt

Gå til: Hjem Om oss Flyttetjenester Andre tjenester Blogg


Del

Tilbudsforespørsel