Pianoflytting

Profersjonell pianoflytting Oslo og Viken. Sikker håndtering, og trygg transport av piano og flygel i alle størrelser. Å flytte piano har aldri vært enklere! Bestill flytting av piano enkelt her. Vi kommer gjerne på befaring, og gir et konkret pristilbud!

Pianoflytting Oslo

Vi tar de tunge løftene for deg! Å flytte tunge gjenstander som piano, er utfordrende spesielt over mange etasjer. Det krever erfaring, styrke, teknikk og riktig utstyr. Det har våre flyttekarer! Vi er skadeforsikret, det gir deg ekstra trygghet. Konkurransedyktige priser og vi flytter piano i alle størrelser og fasonger. Vi tar oppdrag i Oslo og Akershus, men tilbyr også piano transport mellom alle store byer på Øst og Sørlandet. Piano er en gjenstand som betyr mye for folk. Det har økonomisk og emosjonell verdi. Derfor er vi ekstra fokuserte og bruker tilleggs personell, for å unngå skader og rifter under bæring og transport.

Ser du etter flyttebyrå Oslo, kan du trygt velge oss. Vi har utført flere 100 flytteoppdrag de senere årene. Vi garanterer at du blir fornøyd!

pianoflytting oslo

Å flytte piano har aldri vært enklere

Å flytte piano kan være utfordrende. De er store, tunge og vanskelig å få skikkelig grep på. I tillegg må de håndteres forsiktig. Flytting av piano er spesielt utfordrende, hvis de må bæres opp eller ned trapper. Har man ikke rett utstyr, og rett teknikk kan pianoflytting være et skikkelig slit! Overlat jobben til profersjonelle. Vi kommmer på befaring, gir et konkret pristilbud, og flytter piano, trygt og raskt for deg! Kontakt for befaring eller pristilbud!

 

Flytte piano Oslo og Viken

Vi tar pianoflytting i Oslo og deler av Viken fylke. Inkludert Bærum, Asker, Lillestrøm, Lørenskog, Ski, Nesoddtangen, Drøbak, Ås og Vestby. Skal du flytte mellom byer på Østlandet, kan vi foreta langdistanse piano transport. Vi flytter mellom byene Kristiansand, Oslo og Halden på svenskegrensen. Med god bemanning og rask responstid tar vi oppdrag fortløpende. Velg mellom enkel fast eller time pris. Vi kan også komme på befaring, og gi et konkret pristilbud der og da.

Piano transport mellom byer

Vi utfører også pianotransport mellom alle byer i Norge. Fra Oslo og Viken fylke til Kristansand, Stavanger, Bergen, Molde, Trondheim, Bodø og Tromsø. Våre sjåfører har lang erfaring på norske veier, og med norske kjøreforhold. Ditt piano eller flygel kommer garantert trygt frem.

Flytting av piano til utlandet

Skal du flytte piano, flygel, safe eller andre eiendeler til utlandet? Vi flytter til hele Europa. Inkludert Sverige, Danmark, Tyskland, Polen, Frankrike og Spania. Våre sjåfører har god erfaring på europeiske veier. Å flytte piano eller andre eiendeler til utlandet, krever noe ekstra planlegging slik at utførelsen går så knirkefritt som mulig. Vi hjelper deg med planleggingen, slik at flyttingen går trygt og effektivt!

Kaste piano

Skal du kaste piano? Vi bærer ut, og kjører piano rett til avfallsstasjonen for deg. Vår søppeltaxi rydder, sorterer og kjører bort søppel og annet avfall. Trygt, raskt og rimelig. Vi er opptatt av miljøet, og kildesorterer alltid. Kontakt oss, hvis du skal kaste piano eller annet avfall!

Lagring av piano

Ønsker du å lagre piano? Vi har gode samarbeidsavtaler med minilager i Oslo og Viken. Vi bærer, og transporterer ditt piano direkte til lager. Lagrene har god sikkerhet, dine eiendeler er i trygge hender. Når du vil ha piano tilbake, kontakt oss, så frakter vi det tilbake til deg. Enkelt, trygt og effektivt.

 

Pianoflytting pris

Hva koster det å flytte et piano? Det er flere faktorer som avgjør:

 • Type og størrelse på piano. Hvor tungt og stort er det?
 • Distansen det skal fraktes.
 • Hvordan tilgjengeligheten er ved henting og levering lokasjonen. Er det mange etasjer? Går piano inn i heisen? Kan flyttebilen kjøre helt inn til utgangen, er det noen hindringer?

Er du usikker på noe av dette, så kommer vi gjerne på befaring i forkant. Pianoflytting kan du få på fast eller time pris, det er helt opp til deg.

 

Alt innen flytting

Vi tilbyr alle type flyttetjenester for private og bedrifter. Flytting-Oslo er totalleverandør, og bistår fra A til Å i flytteprosessen. Tilbyr blant annet:

La et flyttefirma bistå gjennom hele prosessen, det blir enklere, mer effektivt og rimligere for deg!

 

Riktig utstyr og teknikk er viktig.

Å flytte piano blir enklere og tryggere med riktig utstyr og rett teknikk. God kommunikasjon og samhandling mellom de som bærer er også viktig!

Utstyr.

Man kan gjøre pianoflytting tryggere ved å ha riktig utstyr. Det man bør ha er:

 • Bærestropper – i tillegg til at de som bærer må være sterke nok, bør man ha bærestropper. Bruker man bære eller pianostropper så løfter man med en rett rygg. Det avlaster armene, og sørger for at ryggen er i riktig stilling når man løfter. Når man skal løfte så tunge gjenstander som piano, så er det viktig med riktig bærestilling for å unngå å skade ryggen.
 • Pianotralle – skal man bære piano over lengre avstander, er pianotralle lurt å bruke. Da kan man skyve istedenfor å løfte, da sparer man masse krefter og energi. Det er en flyttetralle med fire sterke gummihjul, og et solid rammeverk som gjør at det tåler vekten.
 • Vernesko –  vernesko bør man ha for å unngå skader. Et piano er veldig tungt og tær er spesielt utsatt.
 • Arbeidshansker – arbeidshansker med ekstra godt grep er viktig, slik at man får godt tak.
 • Emballasje – for å beskytte mot skader og rifter.
 • Teip – det er viktig å teipe igjen piano, slik at det ikke åpner seg under bæring eller transport. Da vil det fort oppstå skader.

 

Teknikk.

For å unngå skader på piano, og de som bærer er det viktig med riktig teknikk. Ikke løft i beina til piano. De er veldig skjøre. Husk også å hold det i en stående posisjon, under bæring og transport. Å legge et piano på siden, kan være skadelig for de indre mekanismene.

 1. Ha to personer på hver ende av pianoet. Plasser bærestroppene under bunnen på begge ender. Ha ytterligere to til fire personer som støtter hjørnene.
 2. Løft med rett rygg piano opp på en flyttetralle.

PS! I tillegg til riktig teknikk er god samhandling og kommunikasjon viktig.

Korrekt sikring under pianotransport.

Ved transport av piano er det viktig å sikre det riktig.

 • Gå over planet og fjerne rusk og rask som kan skade å lage rifter på piano. Det være seg spikre, og andre spisse gjenstander.
 • Plasser piano stående bakerst i flyttebilen mot veggen. Det bør være det første du laster på, og det siste du laster av.
 • Hvis ikke gulvet i lastebilen er helt rett, bruk planker under piano. Slik unngår du overbelastning på et eller flere av beina.
 • Bruk stropper å fest det til bakveggen, slik at det ikke vipper når du skal frakte piano.

Pianotransport er utfordrende fordi gjenstanden er såpass stor og tung. Vi anbefaler bruk av profesjonell pianoflytting. Kontakt oss for mer informasjon eller et godt tilbud.

 

Flytting av safe og andre tunge gjenstander.

I tillegg til flytting av piano, flytter vi: safe, flygel, skap, møbler og andre tunge gjenstander. Vi har lang erfaring og riktig utstyr for denne type flytteoppdrag. Vi flytter, lagrer og kan også kjøre rett til avfalls-stasjonen. Kontakt oss for mer informasjon.

 

Relevant: Flytte piano pris  Hvordan flytte piano  Piano transport  Kaste piano

Andre tjenester: Dødsbo  Søppeltaxi  Rengjøring  Tepperens  Vindusvask  Møbelmontering  Kontoravvikling  Kjøkkenmontering

Tags: pianoflytting, pianoflytting Oslo, pianoflytting pris, flytte piano, flytte piano Oslo, pianotransport, transport av piano, frakte piano, løfte piano, bære piano, pianofrakt, flytting av piano Oslo, flytte piano pris, flytte flygel, frakte piano pris, pianofrakt

Gå til: Flytting Oslo  Om oss  Flyttetjenester  Andre tjenester  Blogg


Del

Tilbudsforespørsel
  Tilbudsforespørsel