Flyttetjenester

Flyttetjenester

 

Flyttebyrå Oslo og hele Akershus. Tilpassede flyttetjenester for privat og bedrift. Vi har lang erfaring med store og små flytteoppdrag i

Oslo og Akershus. Garantert trygg håndtering og transport av dine eiendeler. Vi har fullsikret skadeforsikring. 

Med vårt flyttebyrå får du alltid:

  • Enkel og ryddig fastpris
  • Rask respons. Utfører jobben innen 48 timer
  • Fantastisk kundeservice 24/7
  • Strålende service
  • Vi er skadeforsikret
  • Gratis befaring

Høy kvalitet på markedspris.

Vi er stolt av å tilby markedets beste priser, samtidig levere profesjonelle flyttetjenester av høy kvalitet. Velg mellom enkel fastpris eller timepris. Det er helt opp til deg!

 

Få pristilbud

Totalleverandør

Vi tilbyr et bredt spekter av flyttetjenester i Oslo og Akershus.

Kontorflytting

Kontorflytting er utfordrende. Det er mange ting som skal tas hensyn til. Det krever nøye planlegging, slik at flyttingen går raskt og effektivt, samtidig som man unngår skader på gjenstander og utstyr. Vi har god erfaring med kontorflytting i Oslo og Akershus, og har deltatt på flere større flytte prosjekter. Kontakt oss for mer informasjon eller gratis befaring.

Pianoflytting

Pianoflytting er utfordrende hvis man ikke har riktig utstyr og nødvendig erfaring. Det kreves et tålmodig håndlag og riktig teknikk. Å flytte piano krever erfarent personell for å unngå skader og rifter. Spesielt hvis piano skal flyttes over mange etasjer. Vi har god erfaring med å flytte piano og flygel hjelper deg gjerne.

Bærehjelp

Har du behov for flyttepersonell, men ikke flyttebil? Vi stiller opp med hyggelig og serviceinnstilte ansatte som hjelper deg å bære. Vi tar på oss store og små bærehjelp oppdrag i Oslo og Akershus!

Flyttevask

I tillegg til selve flytting så tar vi flyttevask. Vi rengjør leiligheter, eneboliger og kontorlokaler. La et flyttebyrå hjelpe deg gjennom hele prosessen, så blir det rimeligere, enklere og mer effektivt for deg. Vi er godkjent vaskebyrå og bruker kun godkjente renholdprodukter.

Leie flyttebil

Ønsker du å leie flyttebil? Har du folk til å bære, men mangler kjøretøy? Vi leier ut sjåfør og bil. Vår varebil har mye plass. Våre sjåfører er hyggelige, serviceinnstilte og effektive. Kontakt oss for pristilbud.

Minilager

Ser du etter minilager i Oslo? Vi har gode samarbeidsavtaler, og kan tilby trygge og fleksible lager løsninger. Vi frakter og lagrer det du måtte ønske. Bedrift og privat. Gode priser.

Flytte mellom byer

Skal du flytte mellom byer? Skien til Oslo, eller Kristiansand til Oslo? Vi flytter mellom tettsteder og byer på hele Østlandet. La oss ta seg av ditt flyttelass. Trygg, profesjonell og effektiv transport.

Bortkjøring av søppel og avfall

Når man skal flytte, dukker det ofte opp mye skrot og søppel. Vi har søppeltaxi og kjører alt søppel til avfallshåndtering. Vi kildesorterer slik at avfallet havner riktig. Rimelig, enkelt og effektivt!

Dødsbo

Vi rydder, vasker og kjører bort dødsbo i Oslo og Akershus. Vi kan også kjøpe hele eller deler av dødsboet. Effektiv, diskre og profesjonell utførelse. Gratis befaring.

Vi tar oss av hele flytteprosessen fra demontering av møbler, til frakt og ferdig plassering. Hos oss skal du alltid bli møtt av serviceinnstilte, hyggelige og profesjonelle medarbeidere. Det kan vi garantere! Kontakt oss hvis du ønsker mer informasjon rundt våre flyttetjenester.

Gå til:  Bortkjøring av avfall   Flyttevask   Rydding av Dødsbo

Flyttebyrå Oslo pris.

Vårt flyttebyrå tilbyr trygge og kvalitetsikrede flyttetjenester på markedspris. Vi er ikke blant de billigste, men heller ikke blant de dyreste. I Oslo finner man mange flyttefirma og prisene varierer over hele spekteret fra:

  • Veldig billige
  • På markedspris
  • Dyre

Bør man velge et billig flyttebyrå?

I Oslo er det flyttefirma som tilbyr flyttehjelp til veldig lave priser. Vi anbefaler ikke å velge de billigste. Det er mindre sannsynlig at de har skadeforsikring og profesjonelle ansatte, og større sannsynlighet for svart arbeid, dårlig kommunikasjon og stjeling/skadeverk. For mer informasjon rundt dette tema gå til billig flyttebyrå Oslo. Velg et flyttebyrå på markedspris, det gir deg økt trygghet på at oppdraget utføres etter korrekte standarder.

 

Hva koster det å flytte?

Hvordan pris på oppdrag beregnes.

Få pristilbud

Trygg håndtering og sikker transport.

Våre eiendeler er viktig for oss. Og når man skal flytte, må man ta med seg alt fra store TVer, til personlige gjenstander. Vi er veldig opptatt av å sikre dine eiendeler ved håndtering og transport. Våre ansatte har lang erfaring, og sørger for en trygg og sikker transport. Vi sørger alltid for å beskytte lasten med godkjent emballasje. Vi har også fullsikret skadeforsikring.

Også behov for søppeltaxi?

Under flytting blir det ofte mye overflødig avfall og søppel. Vi er en komplett søppeltaxi som transporterer og sorterer ditt avfall raskt, effektivt og rimelig. Det gjør vi i kombinasjon med flyttingen. Miljøansvar er viktig for oss, derfor sørger vi alltid for at ditt søppel kildesorteres på korrekt måte.

flyttebyrå oslo

Flyttebyrå i Oslo, med gode priser. 

Prisen fastsettes av en logistikkekspert som kan foreta prisestimat enten over telefon eller ved befaring. Kostnaden beregnes etter ulike nøkkefaktorer som kan tallfestes:

Mengden møbler og eiendeler.

En møbler og eiendeler volumkapasiteten til hver enkelt bil som skal brukes til flyttingen. Ved internasjonal flytting vil i tillegg vekt spille inn på hvilken bil vi velger til å foreta flyttingen.

Heis eller trapper, både i boligen eller lokalene det flyttes fra og boligen eller lokalene det flyttes til, samt hvilken etasje stedene befinner seg i. Det er mer tidkrevende å flytte til og fra en bolig eller et lokale uten heis enn en bolig eller lokale med heis,med mindre alt ligger på bakkeplan.

Antall medarbeidere som trengs til flyttingen bestemmes også av hvilken etasje stedene befinner seg i, samt eventuell tilgang til heis.

Avstand mellom stedene: avstander bestemmer transporttid og dristofforbruk, og er det derfor et viktig aspekte ved prissettingen av flyttingen. Enten det er et lokalt, nasjonalt eller internasjonalt, når flytteavstanden øker, øker også kostnaden etter tidsforbruk og drivstofforbruk.

Demontering/montering ved flytting

Type møbler.

Større møbler, som må demonteres og monteres blir behandlet av en ekstra møbelmontør. Enkelte møbler, som skjenker og seksjoner med flere type plater og komponenter, kan være både krevende og tidkrevende å demontere og montere, mens for eksempel enkle modulsofaer enkelt kan demonteres og monteres. Tidsbruk og antall medarbeidere til demontering og montering er derfor også et viktig aspekt ved prissettingen.

Emballasje.

Vi legger vekt på beskytte sårbare og verdifulle gjenstander under håndtering og transportering. Dette kan føre til merkostnader i form av ekstra emballering, men til gjengjeld er eiendelene dine trygg pakket ned og i trygge hender! Hvor du flytter fra og hvor mange eiendeler som skal flyttes vil påvirke prisen sammen med de andre faktorene som er nevnt ovenfor. Avtal et gratis og uforpliktende møte med vår logistikkekspert og få et tilbud på komplett flyttetjeneste.

Vi er et effektivt og rimelig flyttebyrå i Oslo som alltid leverer topp service og gode tjenester. Kontakt oss for mer informasjon om våre flyttetjenester!

 

Gratis befaringAndre tjenester:  Tepperens   Flyttevask    Vindusvask    Rengjøring    Bortkjøring av søppel    Dødsbo

Tags: flyttehjelp Oslo, flyttebyrå, flyttefirma Oslo, bærehjelp, flyttebyrå priser, hva koster flyttebyrå, hvor mye koster flyttebyrå