Søppeltaxi Oslo

Henting av søppel i Oslo – Rask utrykning med Søppeltaxi.

Vi tar det tunge arbeidet. Sorterer, rydder og kjører det bort. Alltid miljøvennlig kildesortering på avfallsstajon.

Gjør det billigst mulig! Vi tar kilopris, ikke pris pr. kubikkmeter. Det er billigere, og gir mer nøyaktig prisoversikt for deg som kunde.

Gjør det billigst mulig!

Mange Søppeltaxi firmaer tar betalt pr. kubikkmeter. Det gir høyere kostnad, og dårligere oversikt for deg som kunde.

Vi tar kilopris. Det er billigere, og gir mer nøyaktig prisoversikt.

F.eks for et sofa som er 2 meter langt vil kubikkpris bli ca. 900,- kroner,

mens kilopris (6kr) for det samme sofa (60kg) blir ca. 360,- kroner.

Nesten halvparten av prisen!

Henting av avfall og bompassering er ikke inkludert.

Søppeltaxi oslo

Bestill henting

Bestill vår avfallstaxi til å hente avfall på din adresse.

Vi tar oss av bæringen

Vi kommer alltid med to mann, og gjør det harde arbeidet med glede!

Alt er inkludert i prisen

Bortkjøring, sortering og gjenvinning er selvsagt med i prisen.

Vår service Søppeltaxi – kort og godt

Det er sjelden avfallsbransjen, forbindes med god service.

Men som du ser på våre Google anmeldelser, lar det seg absolutt gjøre!

Pålitelig

 • Vi kommer innen 48 timer
 • Ankomsttid ideelt ned til 2 timer
 • Faste transparente priser
 • All lasting tar vi oss av

Miljøvennlig

 • Avfallet grovsorteres ved henting
 • Avfallet leveres på et miljøgodkjent gjenvinningsanlegg
 • Høy andel av søppelet gjenvinnes
 • Dokumentering for korrekt miljøvennlig standard

Søppelhenting tjenester

Elektronikk avfall

Det viktigste aspektet ved å bli kvitt gammel elektronikk som en datamaskin, bærbar PC , stereo , TV eller ubrukelig parabol er at din personlige informasjon er sikker. Etter det er det best å stole på skrotfjerningseksperter .

Vær trygg på at jobben gjør trygt og riktig med miljøvennlig, lokale tjenester for fjerning, avhending og resirkulering av el-avfall med Flytting Oslo .

el avfall Søppeltaxi Oslo
Kaste hvitevarer Søppeltaxi Oslo

Kaste hvitevarer

Er du ute etter å planlegge henting av gamle hvitevarer, store gjenstander som kjøleskap , ovner eller oppvaskmaskiner ?

De fleste husholdningsapparater er tunge og inneholder skadelige kjemikalier som er farlige å kaste hvis de håndteres feil.

LoadUps tjenester for fjerning av søppel tilbyr voluminøs henting av apparater for å gjøre miljøvennlig avhending enkelt!

Kaste møbler

Hvis du trenger å få fjernet møbler som en klumpete sofa eller en hvilestol trukket bort, men ikke vil ha stresset med å fjerne gamle møbler, kan LoadUps søppelfjerningstjeneste gjøre det tunge løftet.

Vi har forhåndstilbud på nett for avhending av brukte møbler.

Kaste møbler Søppeltaxi Oslo
Kaste piano Søppeltaxi Oslo

Kaste piano

Hvis du trenger å kaste et gammelt piano, men ikke vil skade ryggen eller håndtere bryet med å selge det, la skrotfjerningsproffene hos Flytting Oslo ta det bort for deg.

Velg de beste lokale pianotjenestene rundt og få et forhåndstilbud på nettet for praktisk avhending av piano.

Fikk utrolig god og effektiv hjelp med flytting av esker og montering av skrivebord av flinke og entusiastisk folk. Anbefaler på det sterkeste til store eller små oppdrag!
Korneliya Kyoseva
Korneliya Kyoseva
12. Mars, 2021.
Hyggelige og raske 🙂 gode til å ta vare på møbler etc
Bjørn-Viggo Godtland
Bjørn-Viggo Godtland
4. Februar, 2021.
Fantastisk service Creaman! To høflige, effektive menn kom til avtalt tid og gjennomførte flytteprosessen raskt og smidig. De behandlet alle tingene forsiktig og trygt, og kan derfor anbefales på det varmeste! Fikk mye for pengene.
Paul Mihai Kalamar
Paul Mihai Kalamar
28. Januar, 2021.
Super bra service og hyggelige flyttefolk. Vi trengte hjelp med å flytte et kjøleskap på 120kg opp to etg, det tok 45 min fra vi ringte til kjøleskapet var på kjøkkenet uten noen riper. Effektivt og pent!
Jiwar Rashidi
Jiwar Rashidi
26. Januar, 2021.
Presise effektive og hyggelige. Anbefales på det sterkeste. 🙂
Malanthor1
Malanthor1
10. Desember, 2020.

Samarbeidsavtaler

Er du interessert i en løpende avtale?

Ring vår kundeservice, hvis du er interessert i faste avtaler, og hør hva vi kan gjøre for deg!

Spar penger hver gang

Har du ofte behov for vår service, kan vi avtale for rabatter.

Spar tid på bestilling

Enkel bestilling, via vår 24/7 kundeservice

Opplev en hurtig levering

Vi kan ved faste avtaler, tilby svært raskt avhenting.


Søppeltaxi i Oslo vi fjerner all type søppel

Vår søppeltaxi henter ditt avfall i Oslo og omegn

Vår søppeltaxi kjører i hele Stor Oslo. Uansett om du bor i trange gater, eller smale trappeoppganger, så avhenter vi søppel og avfall for deg.

Du bestiller, så sender vi vår Søppeltaxi med to mann, som henter ditt avfall hurtig og effektivt! Du slipper styret med å frakte avfallet gjennom Oslos gater.

Har du mye stort avfall, kan vi leie container for deg, til å få fjernet avfallet. Det er ofte den beste løsningen, hvis du f.eks. er i gang med å rydde hus over en lengre periode.

søppeltaxi oslo
Søppeltaxi Oslo

Hva betegnes som avfall?

Avfall i Oslo, betegnes som all type søppel, som kan være i et flyttelass. Avfall kan f.eks. være innbo som møbler, reoler, tepper, vindusglass og speil. Det kan også være byggavfall i tre, glass, plast eller metall fra “gjør det selv” arbeid i hjemmet.

Vi henter også hageavfall og elektronikk. Benytt også oss for rydding og tømming i forbindelse med avvikling av Dødsbo.

De gjenstander som vi derimot ikke henter, er byggematerialer som taksten, murstein, betong, sanitetsutstyr, gips eller jord, stein, grus osv. Hvis du skal bli kvitt gjenstander fra et byggeprosjekt, kan vi komme og fjerne dette. Les mer om byggavfall her.

Bortkjøring med omtanke

Kjører bort avfall i Oslo, på en miljøriktig måte

Når vi henter avfall i Oslo,  gjør vi det på en så miljøvennlig måte som mulig. Mange av gjenstandene, har gode muligheter for både gjenvinning og gjenbruk. Gjenstander som er hele, og som kan gjenbrukes, kan få et nytt liv hos en annen familie. Derfor donerer vi gjenstander til veldedige organisasjoner i Oslo. På den måten støtter du indirekte gode formål, når du lar oss hente ditt avfall, samtidig som du kan være trygg på en miljøvennlig håndtering.

Søppeltaxi oslo
søppeltaxi oslo

 

Søppeltaxi Oslo og omegn er også en del av vårt dekningsområde. Vi betjener flere deler og nærliggende områder, inkludert:

 • Alna
 • Frogner
 • Grorud
 • Nordstrand
 • St. Hanshaugen
 • Stovner
 • Grünerløkka
 • Ullern
 • Ensjø
 • Østensjø
 • Vestre Aker
 • Gamle Oslo
 • Bjerke
 • Bygdøy

Med vår søppeltaxi-tjeneste i Oslo og omegn kan du være trygg på at avfallet blir håndtert på en miljøvennlig måte. Vi tilbyr også spesialiserte tjenester for farlig avfall, møbler og elektronikk.

 

 Søppeltaxi i Oslo og Områder Vi Dekker

Søppeltaxi Olo tilbyr effektiv og pålitelig avfallshåndtering i et bredt spekter av områder.

Oslo og Omegn

Vi dekker forbehold Oslo og nærliggende områder, og sørger for at både private og bedrifter får den avfallshåndteringen de trenger. Enten du bor i et tettstedsområde eller på landet, kan du stole på våre tjenester er tilgjengelige og effektive.

Hyppige ruter og fleksible tidspunkter gjør det enkelt for deg å bli kvitt ditt avfall når det passer best. Vi håndterer alt fra vanlig husholdningsavfall til større mengder byggeavfall. Kontakt oss for å få mer informasjon om dekning i ditt spesielle nærområde.

 

søppeltaxi oslo
Vi tilbyr også en fleksibel timeplan for søppelhenting, slik at vi kan tilpasse oss kalenderen og tidsplanen din. Du kan bestille søppelhenting ved å bruke vårt kontaktskjema eller ringe vårt nummer, så finner vi et tidspunkt som passer deg. Vi henter 24/7 for å sikre at du får den beste servicen.

 

Søppeltaxi i Lillestrøm, Jessheim og Lørenskog

Vi dekker også Lillestrøm, Jessheim og Lørenskog. Disse områdene har en raskt voksende befolkning, noe som øker behov for effektiv avfallshåndtering. Vi har et dedikert team som sørger for at alt avfall blir fjernet på en sikker og ansvarlig måte.

Uansett om du trenger hjelp med vanlig husholdningsavfall, hageavfall eller større gjenstander, er vi klare til å hjelpe. Våre tjenester er tilpasset dine behov for å gjøre livet enklere og miljøet renere.

Søppeltaxi Asker og Bærum

I Asker og Bærum tilbyr vi også våre omfattende tjenester. Området har en høy befolkningsstetthet, og avfallsbehovene kan variere. Vi er her for å sørge for at ditt avfall blir fjernet raskt og effektivt.

Vi har mange fornøyde kunder i Asker og Bærum som setter pris på vår støtte og vårt fokus på bærekraft. Vårt mål er å sikre at ditt hjem eller din bedrift alltid er leie og ryddig.

 Søppeltaxi Moss

Moss er en annen viktig del av vårt dekningsområde. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for både by- og landområder her, og sørger for at avfallshåndtering blir en enkel prosess for deg.

Våre tjenester i Moss inkluderer alt fra vanlig søppeltømming til håndtering av spesialisert avfall. Uansett hva dine behov er, kan vi tilby en praktisk og miljøvennlig løsning.

 

søppel Oslo

Ofte stilte spørsmål om Avfallstaxi

Vi fjerner avfall hurtig og effektivt, fra både bolig og næringseiendom. Vår service utføres av minimum to mann, som rydder, sorterer og laster opp. Vi tar oss av gebyrer i forbindelse med miljøvennlig levering av ditt avfall. Book en tid i dag, så henter vi hurtig og raskt ditt avfall.

Vår avfallstaxi fjerner alt mellom himmel og jord, så lenge det kan løftes av to personer. Du kan blant annet få hentet:

Møbler:  sofa, seng, madrass, lenestol, skap og garderober
Elektronikk og apparater: kjøleskap, fryser, vaskemaskin, tørketrommel, datamaskin, lydanlegg, printer og tv skjermer
Hageavfall: greiner, gress, blader og kompost
Trær: tømmer, dører, finerplater
Kjeller, loft og garasje – kasser, bøker, kjøkkenutstyr, verktøy, peis, tøy og plenklipper.
Bygningsmaterialer – gips, paller, trekasser, glass, betong.
Taktekker/gulvlegger virksomheter – fliser, asfalt, tepper, tre og parkett
Rydding av dødsbo

Vi kan ikke fjerne farlige materialer som maling, skadelige kjemikalier, oppløsningsmidler, motorolje, bensin, asbest, batterier, rått kjøtt og fisk, medisinsk eller biologisk avfall, samt giftige stoffer. Men vi kan kaste dataskjermer, kjøleskap og frysere, selv om de er klassifisert som farlige. Men de må bortkjøres separat, og gebyrene ved avfallsstasjonen blir høyere. Derfor kommer ekstra gebyr for kasting av slikt type avfall, på din faktura. Er du usikker på om ditt avfall er klassifisert som farlig? Ring oss, så finner vi ut at det i forkant. Husk at vi også tilbyr container med lasting, hvis du har store mengder avfall.

Generelt settes prisen etter volum. Det vil si, hvor mye av vår avfallstaxi som fylles opp med ditt avfall. Men hvis materialene som skal kastes er veldig tunge (f.eks. mur eller betong), baserer vi det på vekt, fordi vi må betale ekstra for gjenvinning av tunge materialer.

Send e – post eller ring vår døgnåpne vakttelefon, så gir vi deg ofte pris der og da. For store oppdrag, vurderes kostnadsfri befaring i forkant.

Prisen for vår service er 100 % transparent, og du betaler kun for den mengden avfall, du får avhentet. Vi har ingen kjøretid, ventetid eller andre skjulte kostnader. Prisen vurderes etter mengden på avfallet, som måles i kubikkmeter eller vekt.

Er du i tvil om ditt avfall kan betegnes som storavfall i Oslo, ring oss gjerne på +47 912 91 651 eller send oss en e – post på creative@flytting-oslo.no. Så kan vi raskt, finne ut av hvilke type avfall du har. Hvis avfallet du har ikke kan betegnes som stor – avfall, kan vi fortsatt hjelpe deg. Vi kan f.eks. være behjelpelig med å leie container, eller avfallssekker til mindre mengder avfall.

Bli kvitt søppel på dagen

Rask og billig søppeltaxi! Henter all type søppel og avfall i Oslo, Bærum og Asker.

Transparente priser – Du får kvittering i etterkant, som viser nøyaktig hvor lang tid vi har brukt, og vekt på kolli som er tømt. Slik kan du enkelt kontrollere at prisen er korrekt.

Har du hasteoppdrag? Vi er ledig nå! Ring døgnåpne vakttelefon hele uka.

Henter søppel og annet avfall for private og bedrifter. Ingen jobber for store eller små.

Kontakt for et godt tilbud!

Billige

Vi har markedets laveste priser.

Ledige nå

Vi har god kapasitet og tar oppdrag omgående.

Miljøvennlige

Vi er opptatt av byen vår og kildesorterer alltid.

Fleksible

Vi er fleksible, og tilpasser oss din tidsplan.

Søppel vi henter fra boliger og garasjer

Vitilby miljøvennlige løsninger for fjerning av søppel til våre privatkunder og bedrift som trenger å bli kvitt alle de uønskede gjenstandene som tar opp verdifull plass.

Møbler

 • Madrasser
 • Brukte boksfjærer
 • Gamle sengerammer
 • Justerbare senger
 • Bord og stoler
 • Gamle sofaer
 • Sovesofaer
 • Kontorbord
 • Gamle kommoder
 • Brukte garderober
 • Terrassemøbler
 • Store bokhylle

Hvitevarer

 • Kjøleskap
 • Romvarmere
 • Klimaanlegg
 • Vaskemaskiner
 • Tørketrommel
 • Dypfrysere
 • Komfyrer og ovner
 • Oppvaskmaskiner
 • Matlaging Griller
 • Mikrobølger
 • Vannvarmere
 • Range hetter

Elektronikk

 • TV-er
 • Stereosystemer
 • Brukte høyttalere
 • Gamle datamaskiner
 • Dataskjermer
 • Gamle skrivere
 • Bildeskannere
 • Faksmaskiner
 • Kopimaskiner
 • Musikk utstyr
 • Kamerautstyr
 • Ledninger og kabler

Store gjenstander

 • Hageavfall
 • Treningsutstyr.
 • Gamle sykler
 • Brukte dekk
 • Felger og hjul
 • Lekesett for barn
 • Plen utstyr
 • Gamle dører
 • Ødelagte vinduer
 • Brukt gulv
 • Gammelt teppe
 • Biljardbord

Søppeltaxi Oslo Enklere blir det ikke.

Ring oss. Vi kommer på dagen! Du peker, vi bærer, losser og kjører det bort.

Ingen oppdrag for store eller små.

Vi henter så og si all type søppeltømming og avfall. Fra kontormøbler, hvitevarer og emballasje, til hageavfall og elektronisk PC – utstyr.

Vi kildesorterer, slik at det havner riktig på miljøstasjonen.


  Fornøyde kunder er det viktigste for oss