Dødsbo

Dødsbo Oslo. Totalleverandør ved tømming og rydding av dødsbo. Rydder, tømmer, rengjør og kjører bort. Kjøper også hele, eller deler av bo. Profesjonell håndtering, ledig nå. Utfører jobber, på kveld og i helger. Kontakt for gratis befaring.

dødsbo osloDødsbo Oslo

Avvikler, tømmer og vasker dødsbo i Oslo, og deler av Viken fylke. Det inkluderer Asker, Bærum, Lillestrøm og Ski. Store oppdrag tar vi over hele Østlandet. Tilbyr transport fra Østlandet, til hele Norge. Kontakt oss for mer informasjon, eller utforpliktende befaring.

Relevant

Tømming av hus

Tømming og rydding av dødsbo

Det er mange ting som må gjøres ved håndtering av et dødsbo. Vi har lang erfaring, og kan effektivt koordinere alle oppgavene du selv ikke ønsker å gjøre. Vi bistår med rydding, sortering og tømming, bortkjøring av søppel, rengjøring og reparasjon/utbedring.

Rydding og sortering

Rydding av dødsbo gjør vi profesjonelt og effektivt, slik at alt av gjenstander sorteres riktig. Det er viktig å være nøye, slik at gjenstandene havner på rett sted.

Tømming

Etter å ha ryddet og sortert, tømmer vi dødsboet. Alt etter hva du ønsker så kan vi frakte gjenstander til andre adresser, kaste gjenstander, lagre eller kjøre det til Fretex eller antikvar butikker.

Vask

Etter å ha tømt boet, gjør vi grundig rent. Vi vasker raskt og effektivt, alltid med høy kvalitet. Vi er godkjent renholdsbedrift og benytter kun miljøgodkjente rengjøringsmidler. Vi renser tepper og møbler, og vasker vinduer innvendig og utvendig. Lang erfaring med utvask av store og små boliger. Alltid høy kvalitet.

Reparasjon og utbedring

Har du skader på vegger, gulv, tak, lister eller på gjenstander? Vi tar enkle reparasjoner og utbedrer på stedet. Vi maler og tapetserer, monterer, skrur og tar enkle snekker jobber.

Henting

Ønsker du å få det kjørt bort? Vi foretar henting av Dødsbo, og frakter til ønskede lokasjoner. Som:

 • En annen privat adresse
 • Avfallstasjon
 • Minilager
 • Fretex
 • Brukt eller antikvar butikker

Vi er profesjonelt flyttebyrå, og transporterer store og små gjenstander trygt og effektivt. Du kan trygt overlate dine gjenstander til oss! Om det være seg piano, flygel, safer eller store møbler.

Andre tjenester:  Flyttetjenester  Dødsbo  Kontoravvikling  Møbelmontering  Kjøkkenmontering  Tepperens   Rengjøring  Vindusvask 

Effektive, profesjonelle og diskrée

Vi har erfart at for pårørende kan det å ta over et dødsbo  være en tidkrevende og tung prosess. Det er ofte mye annet som skal organiseres og bearbeides i den samme perioden. Det er ikke alltid man har tid eller overskudd til å håndtere rydding, organisering og vask av dødsbo. Vi ønsker å være en aktør som kan håndtere dødsboet på en respektfull, profesjonell og diskrée måte. Samtidig som vi gjør det rimelig og effektivt.

Vi kan bistå med:

 • Rydding og flytting.
 • Rengjøring.
 • Bortkjøring og kast av søppel og avfall.

 

Gratis befaring

 

Vi et et fullsikret flyttebyrå i Oslo som kan bistå deg helhetlig med tømming, rydd og vask av dødsbo.

I et dødsbo er det ofte gjenstander som har affeksjons eller nytteverdi, som etterlatte ønsker å beholde. God kommunikasjon med kunden er viktig for oss, slik at gjenstandene sorteres og organiseres riktig. Det er noe vi alltid har fokus på.

Kontakt oss for en gratis befaring. Vi har åpent 24/7 og responderer raskt etter dine behov og ønsker.

Vi har alltid fokus på:

 • God kommunikasjon.
 • Redelighet og ryddighet i alle ledd.
 • Å komme til avtalt tid.

Oss hos skal du alltid møte et serviceinnstilt og hyggelig personell, som håndterer dødsboet på en profesjonell, respektfull og diskrée måte. Du kan kontakte oss på telefon eller kontaktskjema. Vi har åpent 24/7.

Priser

Det er vanskelig å komme med prisestimat på tømming av dødsbo uten å ha vært der. Det er mange faktorer som spiller inn. Men vi kommer gjerne på gratis befaring, og gir et konkret pris tilbud. Velg mellom fast eller time pris.

La et byrå bistå deg gjennom hele prosessen, så blir det enklere mer effektivt og rimeligere for deg. Effektiv, profesjonell, serviceinnstilt og diskrée. Kontakt oss for en kostnadsfri befaring av dødsbo.

Kjøp og salg

Salg av Dødsbo

Selge hele eller deler av dødsboet? Vi tar prisvurdering, og kobler deg opp mot potensielle kjøpere. Vi kjøper også deler eller hele boet.

Kjøp av Dødsbo

Mange aktører kan være interessert i kjøp av dødsbo. F.eks. flyttebyråer, privat personer, antikvarer og bruktbutikker. Vi er og interessert, og tar prisvurdering og kommer med tilbud. Vi kjenner markedet i Oslo og Akershus, og bistår med tips og råd angående mulige kjøpere.

Få pristilbud

Dødsbo Bærum og Viken

Vi gjennomfører rydding, tømming og vask av dødsbo i Oslo og Akershus. Har du et oppdrag utenfor Oslo og Akershus? Er det større oppdrag, så tar vi jobber over store deler av Østlandet. Kontakt oss, så ser vi hva vi får til. Vi kan respondere raskt og har åpent 24/7. Kontakt oss for en gratis befaring.

Andre tjenester vi tilbyr: Kjøkkenmontering  Bortkjøring av avfall  Flytting    Flyttevask  Tepperens  Rengjøring Vindusvask 

 

Spørsmål og svar.

Ja, vi kjøper hele eller deler av dødsboet.

Ja, vi kommer på kostnadsfri befaring og foretar prisvurdering. Vi kan også gi et konkret prisforslag, hvis vi ønsker å kjøpe hele eller deler av boet.

Ja, vi har gode samarbeidsavtaler med minilager, og kan lagre på kort og lang sikt. Vi tar oss av transport og bæring.

Søppel og avfall i et dødsbo sorterer vi og kjører rett avfallstasjonen.

Ja, vi fjerner tunge gjenstander som piano, flygel, safer og store møbler.

Har dødsbo gjenstander som er igjenbrukbare, så kan vi kjøre det til Fretex, Frelsesarmeen eller antikvar butikker.

Ja, vi tilbyr grundig utvask etter at vi har tømt og ryddet ut dødsbo.

Er det store jobber så tar vi oppdrag utenfor Oslo og Akershus. Kontakt oss gjerne og forhør deg om mulighetene.

Det kommer helt ann på størrelsen. Men vi kommer gjerne på gratis befaring, og gir et konkret pristilbud.

Ja, ved behov så tar vi oppdrag i kveld og helger.

La et byrå bistå deg gjennom hele prosessen med dødsbo, så blir det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg. Vi tar oppdrag i Oslo og Akershus.

Gå til:  Hjem  Om Oss  Flyttetjenester  Andre tjenester


Del

Tilbudsforespørsel
  Tilbudsforespørsel