Dødsbo

Dødsbo Oslo. Totalleverandør ved tømming og rydding av dødsbo. Rydder, tømmer, rengjør og kjører bort. Kjøper også hele, eller deler av bo. Profesjonell håndtering, ledig nå. Utfører jobber, på kveld og i helger. Kontakt for gratis befaring.

Dødsbo Oslo

Avvikler, tømmer og vasker dødsbo i Oslo, og deler av Viken fylke. Det inkluderer Asker, Bærum, Lillestrøm og Ski. Store oppdrag tar vi over hele Østlandet. Tilbyr transport fra Østlandet, til hele Norge. Kontakt oss for mer informasjon, eller utforpliktende befaring.

Aktuell

Om Flytting Oslo

Flytting Oslo er en anerkjent totalleverandør av rydding av dødsbo med lang erfaring og ekspertise. Vårt dedikerte team sikrer en diskret og profesjonell håndtering av oppgaven.

Tjenester tilgjengelig

Våre tjenester inkluderer alt fra gratis befaring og verdivurdering til rydding, tømming, rengjøring og miljøvennlig avfallshåndtering av dødsbo. Vi legger vekt på å etterlate boligen i god stand for videre bruk eller salg.

Hvorfor velge Flytting Oslo?

Flytting Oslo er et veletablert og pålitelig selskap med lang erfaring innen håndtering av dødsbo i Oslo og omegn. Ved å velge oss som din samarbeidspartner kan du være sikker på en profesjonell og omsorgsfull behandling av oppgaven.

Profesjonalitet og erfaring

 • Om hodet i alle tider.
 • Fokus på kunden er fornøyd.
 • Erfarent team som jobber og profesjonelt.

Omsorgsfull håndtering

Vi forstår viktigheten av å behandle et dødsbo med respekt og omsorg. Vår tilnærming er sensitiv og vi tar hensyn til pårørendes følelser og behov gjennom hele prosessen.

Prosessen med håndtering av dødsbo

I prosessen med håndtering av et dødsbo gjennom Flytting Oslo, tilbys en grundig og omfattende tilnærming for å sikre at oppgaven utføres effektivt og omsorgsfullt. Følgende viser hvordan vi håndterer hvert trinn av prosessen:

Gratis befaring og verdivurdering

Vår prosess starter med en grundig befaring av dødsboet, hvor vi identifiserer verdifulle gjenstander og tar hensyn til eventuelle spesielle ønsker fra de pårørende for å sikre nøyaktig og personlig service.

Identifisering av verdifulle gjenstander

Våre erfarne fagfolk vil nøye vurdere og identifisere verdifulle gjenstander i dødsboet for å sikre at ingenting verdifullt går tapt under ryddeprosessen.

Tømming av hus

Tømming og rydding av dødsbo

Det er mange ting som må gjøres ved håndtering av et dødsbo. Vi har lang erfaring, og kan effektivt koordinere alle oppgavene du ikke ønsker å gjøre. Vi bistår med rydding, sortering og tømming, bortkjøring av søppel, rengjøring og reparasjon/utbedring.

Rydding og sortering

Rydding av dødsbo gjør vi profesjonelt og effektivt, slik at alt av gjenstander sorteres riktig. Det er viktig å være nøye, slik at gjenstandene havner på rett sted.

Tømming

Etter å ha ryddet og sortert, tømmer vi dødsboet. Alt etter hva du ønsker så kan vi frakte gjenstander til andre adresser, kaste gjenstander, lagre eller kjøre det til Fretex eller antikvarbutikker.

Vask

Etter å ha tømt boet, gjør vi grundig leie. Vi vasker raskt og effektivt, alltid med høy kvalitet. Vi er godkjent renholdsbedrift og benytter kun miljøgodkjente rengjøringsmidler. Vi renser tepper og møbler, og vasker vinduer innvendig og utvendig. Lang erfaring med utvask av store og små boliger. Alltid høy kvalitet.

Reparasjon og utbedring

Har du skader på vegger, gulv, tak, lister eller på gjenstander? Vi tar enkle reparasjoner og utbedrer på stedet. Vi maler og tapetserer, monterer, skrur og tar enkle snekker jobber.

Henting

Ønsker du å få det kjørt bort? Vi foretar henting av Dødsbo, og frakter til ønskede lokasjoner. Som:

 • En annen privat adresse
 • Avfallstasjon
 • Minilager
 • Fretex
 • Brukt eller antikvar butikker

Vi er profesjonelt flyttebyrå, og transporter store og små gjenstander trygt og effektivt. Du kan trygt overlate dine gjenstander til oss! Om det skal være seg piano, flygel, safer eller store møbler.

Lager og Transporttjenester for Dødsbo

Behandling av dødsbo innebærer ofte behov for midlertidig lagring av verdifulle gjenstander samt sikker og effektiv transport av eiendeler. Her hos Flytting Oslo tilbyr vi spesialiserte tjenester for å imøtekomme disse behovene og sikre en trygg og pålitelig behandling av dødsbo. Nedenfor finner du mer informasjon om våre tjenester på dette området:

Midlertidig Oppbevaring av Verdifulle Gjenstander

 • Sikker lagring av arvegods
 • Spesialisert lagring av antikviteter
 • Trygg oppbevaring av smykker og verdigjenstande

Sikker og Effektiv Transport av Dødsbo i Oslo

 • Profesjonell pakking og lasting av eiendeler
 • Sikker transport av møbler og kunst
 • Rask og pålitelig levering av dødsbo til ønsket destinasjon

Andre tjenester:   Flyttetjenester   Dødsbo   Kontoravvikling   Møbelmontering   Kjøkkenmontering  Tepperens    Rengjøring   Vindusvask 

Effektiv, profesjonell og diskré

Vi har erfart at for pårørende kan det å ta over et dødsbo være en tidkrevende og tung prosess. Det er ofte mye annet som skal organiseres og arbeides i samme periode. Det er ikke alltid man har tid eller overskudd til å håndtere rydding, organisering og vask av dødsbo. Vi ønsker å være en aktør som kan håndtere dødsboet på en respektfull, profesjonell og diskré måte. Samtidig som vi gjør det rimelig og effektivt.

Vi kan bistå med:

 • Rydding og flytting.
 • Rengjøring.
 • Bortkjøring og kast av søppel og avfall.

 

Gratis befaring

 

Vi et et fullsikret flyttebyrå i Oslo som kan bistå deg helhetlig med tømming, rydd og vask av dødsbo.

I et dødsbo er det ofte gjenstander som har affeksjons eller nytteverdi, som etterlatte ønsker å beholde. God kommunikasjon med kunden er viktig for oss, slik at gjenstandene sorteres og organiseres riktig. Det er noe vi alltid har fokus på.

Kontakt oss for en gratis befaring . Vi har åpent 24/7 og responderer raskt etter dine behov og ønsker.

Vi har alltid fokus på:

 • God kommunikasjon.
 • Redelighet og ryddighet i alle ledd.
 • Å komme til avtalt tid.

Oss skal du alltid møte og serviceinnstilt og hyggelig personell, som håndterer dødsboet på en profesjonell, respektfull og diskré måte. Du kan kontakte oss på telefon eller kontaktskjema. Vi har åpent 24/7.

Prizing og betalingsalternativer

I prosessen med avvikling av et dødsbo tilbyr Flytting Oslo fleksible priser og betalingsalternativer som passer kundenes behov. Vårt mål er å gjøre mulig som enkel og rettferdig for alle parter.

Timepris eller fastpris

Vi tilbyr både timepris og fastpris avhengig av oppdragets størrelse og omfang. Timeprisen gjør det enklere for mindre oppdrag, mens fastpris gir en forutsigbar kostnad for større prosjekter. Uansett valg sikrer vi at prisen er konkurransedyktig og rimelig for våre kunder.

Valg av betalingsalternativer

 • Betaling ved utført oppdrag: Kunden betaler kun etter at tjenesten er fullført til deres tilfredshet.
 • Delbetaling: For større prosjekter tilbyr vi delbetalingsalternativer for å lette byrden på kundens lommebok.
 • Bankoverføring: En trygg og sikker betalingsmetode som gir kundene kontroll over transaksjonen.

La et byrå bistå deg gjennom hele prosessen, så blir det enklere mer effektivt og rimeligere for deg. Effektiv, profesjonell, serviceinnstilt og diskré. Kontakt oss for en kostnadsfri behandling av dødsbo.

Kjøp og salg

Salg av Dødsbo

Selge hele eller deler av dødsboet? Vi tar prisvurdering, og kobler deg opp mot potensielle kjøpere. Vi kjøper også deler eller hele kjøpet.

Kjøp av Dødsbo

Mange aktører kan være interessert i kjøp av dødsbo. F.eks. flyttebyråer, private personer, antikvarer og bruktbutikker. Vi er og interessert, og tar prisvurdering og kommer med tilbud. Vi kjenner markedet i Oslo og Akershus, og bistår med tips og råd angående mulige kjøpere.

Få pristilbud

Dødsbo Bærum og Viken

Vi gjennomfører rydding, tømming og vask av dødsbo i Oslo og Akershus. Har du et oppdrag utenfor Oslo og Akershus? Er det større oppdrag, så tar vi jobber over store deler av Østlandet. Kontakt oss, så ser vi hva vi får til. Vi kan svare raskt og har åpent 24/7. Kontakt oss for en gratis befaring.

Andre tjenester vi tilbyr: Kjøkkenmontering   Bortkjøring av avfall  Flytting     Flyttevask   Tepperens   Rengjøring Vindusvask 

 

Spørsmål og svar.

Ja, vi kjøper hele eller deler av dødsboet.

Ja, vi kommer på kostnadsfri befaring og foretar prisvurdering. Vi kan også gi et konkret prisforslag, hvis vi ønsker å kjøpe hele eller deler av boet.

Ja, vi har gode samarbeidsavtaler med minilager, og kan lagres på kort og lang sikt. Vi tar oss av transport og bæring.

Søppel og avfall i et dødsbo sorterer vi og kjører rett avfallstasjonen.

Ja, vi fjerner tunge gjenstander som piano, flygel, tryggere og store møbler.

Har dødsbo gjenstander som er igjenbrukbare, så kan vi kjøre det til Fretex, Frelsesarmeen eller antikvarbutikker.[/vc_column_column_textum_ctta][column_column_textumctitle_title/ =»7_title_vctta_section»9tta][tab_title_vctta_section] 179-63e411ff -148d»]

Ja, vi tilbyr grundig utvask etter at vi har tømt og ryddet ut dødsbo.

[/vc_column_text][/vc_section_derctta_bo] «Abohus?» tab_id=»1574340950180-454487c8-5692″]

Er det store så tar vi oppdrag utenfor Oslo og Akershus. Kontakt oss gjerne og forhør deg om muligheten.

Det kommer helt ann på størrelsen. Men vi kommer gjerne på gratis befaring, og gir et konkret pristilbud.

Ja, ved behov så vi oppdrag i kveld og helger.

bistå deg gjennom hele prosessen med dødsbo, så blir det enklere,mer effektivt og rimeligere for deg.Vi tar oppdrag i Oslo og Akershus. Gå til:  Hjem Om Oss Flyttetjenester Andre tjenester [/vc_column_text]
     
Del

Tilbudsforespørsel
  Tilbudsforespørsel