Kontorflytting

Trenger du å flytte kontoret ditt i Oslo-området? Vi tilbyr profesjonelle tjenester for kontorflytting, inkludert skadeforsikring, gratis befaring og vakttelefon tilgjengelig 24/7. Våre erfarne flytteeksperter tar seg av alt fra pakking til transport og montering av kontorutstyr og møbler, slik at du kan være trygg på en stressfri flytteprosess. Vi skreddersyr løsningene våre for å passe til dine spesifikke behov og gir deg en pålitelig og smidig opplevelse. Kontakt oss i dag for å lære mer om vår kontorflyttingstjeneste og planlegg din neste flytting med oss.

Kontorflytting Oslo og Viken. Bedriftsflytting er omfattende. Det er mange ting som må samkjøres. Det krever grundig planlegging, slik at prosessen går så knirkefritt som mulig. Vi er totalleverandør av kontorflytting, og bistår fra A til Å i flytteprosessen! Flyttebyrå i Oslo, som flytter i hele landet.

Bestill flytting + flyttevask, og få 20 % rabatt på flyttevasken. Vi er miljøgodkjent renholdsbedrift, og rengjør grundig hver krik og krok. Benytter kun miljøgodkjente renholdsprodukter. Kontakt for bestilling.

 

Relevant

Kontoravvikling  Møbelmontering

Kontorflytting Oslo

Vi utfører bedrift og kontorflytting i Oslo og Viken. Det inkludere Bærum, Asker, Lillestrøm og SKI området. I alle disse områdene kommer vi også på gratis befaring. Utfører også bedriftsflytting fra Oslo og Viken fylke til hele Norge. Både Sør, Vest og Nord Norge. Skal din bedrift flytte utenlands? Vi utfører internasjonal flytting, og flytter til de fleste land i Europa. Kontakt for mer informasjon.

Prosessen ved bedriftsflytting

Som ved alle andre flytteoppdrag er det viktig at møbler og utstyr kommer trygt og uskadet frem. Det som gjør kontorflytting ekstra utfordrende, er at det skal påvirke daglig drift så lite som mulig. God planlegging og samkjøring, med en tydelige tidsplan er nøkkelen for å lykkes.

 • Når man skal flytte kontor kommer vi alltid på gratis befaring i forkant, for å få en helhetlig oversikt over jobben. Du får et konkret pristilbud der og da. Her velger man mellom fast eller timepris.
 • Vi setter oss ned med representanter fra bedriften for å planlegge og sette opp tidsplan. Dette stadiet er utrolig viktig, for at flyttingen skal gå så raskt og effektivt som mulig.
 • Under flyttingen er det viktig med løpende kontakt med representanter fra bedriften, slik at alt samkjøres best mulig.

Planlegging, samhandling, god kommunikasjon og godt humør må til for å lykkes!

Totalleverandør

Vi er totalleverandør når du skal flytte kontor eller bedrift. Vi bistår med:

 • Demontering/montering
 • «Handy man» oppdrag
 • Sortering, rydding og pakking
 • Bæring og transport
 • Utvask og rengjøring
 • Avfallssortering og bortkjøring av søppel
 • Mellomlagring

La et flyttebyrå bistå med hele flytteprosessen, det blir enklere, mer effektivt og rimligere for deg!

Flytte kontor – pris

Pris for å flytte bedrift vil avhenge av flere faktorer. Blant annet:

 • Størrelse på kontor og antall gjenstander som skal flyttes
 • Vekt og størrelse på gjenstandene
 • Hvor mange etasjer det skal bæres ut og inn
 • Om det er heis i bygget
 • Hvor lett tilgjengelig lokasjons stedene er. Kan man kjøre helt inn?
 • Avstanden det skal flyttes

Ved kontorflytting anbefaler vi befaring i forkant. Den er selvsagt kostnadsfri. Du velger mellom fast eller timepris.

Type kontor vi flytter.

Vi flytter små kontor med ti til tyve ansatte, og store kontorer med mange hundre ansatte. Vi tar bedriftsflytting for banker, mediehus, kjøpesentre, legekontor og offentlige bygg. Ingen oppdrag er i utgangspunktet for store eller små!

Flytter i hele landet

Utfører kontor og bedriftsflytting fra Oslo og Viken til hele Norge. Inkludert til Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Våre sjåfører har god erfaring på norske veier, og med norske kjøreforhold. Utfører også kontorflytting fra Norge til de fleste land i Europa, hvis din bedrift skal flytte utenlands. Våre sjåfører har lang erfaring med transportoppdrag på europeiske veier. Vi sørger for at gjenstandene kommer trygt frem!

Andre flyttetjenester:  Pianoflytting  Bærehjelp  Flyttevask

Adresseendring bedrift

Når du skal flytte kontor eller flytte bedrift, er det viktig å gi beskjed til riktig instanse. Slik at brev og pakker blir sendt til riktig adresse. Å gi beskjed for adresseendring eller melde flytting for bedrift, kan gjøres via Bring eller Altinn. Skal din bedrift flytte utenlands (utenfor norden) er det andre regler som gjelder. For mer informasjon rundt adresseendring bedrift, les gjerne denne artikkelen.

Ser du etter bedrift etter kontorflytting i Oslo eller Viken, ta kontakt med oss. Bedriftsflytting av høy kvalitet på markedspris. Vi har gratis befaring i Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm og Ski – området.

Gå til:  Hjem   Om oss   Andre tjenester Kontakt


Del

Tilbudsforespørsel
  Tilbudsforespørsel