Om oss

Om oss

Flytting Oslo ble etablert i 2017 og har vokst sunt og effektivt med årene.

Vi fokuserer på effektivitet og trygghet. Vi liker å konkurrere for høy kvalitet med Oslos mest kjent flyttefirmaer. Vi tilbyr en stor valg av tjenester inn i flytting industri og rengjøring industri.

Vi gjerne hjelper deg med montering, bæring, transport, lagring, rengjøring, mellomlagring og bortkjøring av søppel. Vi har en kjempeflott og servisetillinted team som “la magi skjer” for deg!
Flytting Oslo tilbyr flyttehjelp i Oslo, Viken, Asker, Lørenskog og den stor Oslo område. Også har vi stor erfaring flytting mellom byer og internasjonalt. Ring oss og får en tilbud.

Har finner du vår kontakter

Fikk utrolig god og effektiv hjelp med flytting av esker og montering av skrivebord av flinke og entusiastisk folk. Anbefaler på det sterkeste til store eller små oppdrag!
Korneliya Kyoseva
Korneliya Kyoseva
12. Mars, 2021.
Hyggelige og raske 🙂 gode til å ta vare på møbler etc
Bjørn-Viggo Godtland
Bjørn-Viggo Godtland
4. Februar, 2021.
Fantastisk service Creaman! To høflige, effektive menn kom til avtalt tid og gjennomførte flytteprosessen raskt og smidig. De behandlet alle tingene forsiktig og trygt, og kan derfor anbefales på det varmeste! Fikk mye for pengene.
Paul Mihai Kalamar
Paul Mihai Kalamar
28. Januar, 2021.
Super bra service og hyggelige flyttefolk. Vi trengte hjelp med å flytte et kjøleskap på 120kg opp to etg, det tok 45 min fra vi ringte til kjøleskapet var på kjøkkenet uten noen riper. Effektivt og pent!
Jiwar Rashidi
Jiwar Rashidi
26. Januar, 2021.
Presise effektive og hyggelige. Anbefales på det sterkeste. 🙂
Malanthor1
Malanthor1
10. Desember, 2020.