Flytte bedrift eller kontor?


Er du på utkikk etter totalleverandør for flytting av bedrift eller kontorlokaler i Oslo og Viken? Da kan vi som profesjonell flyttebyråekspert hjelpe deg!

Å flytte et kontor eller bedrift er en omfattende prosess. Det krever grundig planlegging, slik at prosessen går så knirkefritt som mulig. Som en erfaren totalleverandør, bistår vi deg fra A til Å i prosessen slik at alt går knirkefritt. Vi tilbyr gratis befaring både i Oslo og omegn, inkludert områder som Bærum, Asker, Lillestrøm og Ski.

Vi gir deg et konkret pristilbud der og da. Tilbyr også bedriftsflytting fra Oslo og Viken til hele Norge, både Sør, Vest og Nord Norge. Skal din bedrift flytte utenlands? Vi utfører internasjonal flytting, og flytter til de fleste land i Europa.

Profersjonell flytting for bedrift

Kontorflytting påvirker fort daglig drift og arbeidsflyt, derfor har vi en tydelig tidsplan som sikrer minimal innvirkning på din bedrifts daglige aktiviteter. Vi jobber tett med representanter fra din bedrift for å planlegge og samkjøre alle detaljer, og under flyttingen sørge for løpende kontakt slik at alt samkjøres best mulig.

Vi er totalleverandør

Som totalleverandør, tilbyr vi en rekke tjenester som demontering/montering, «handy man» oppdrag, sortering, rydding og pakking, bæring og transport, rengjøring, bortkjøring av søppel, og mellomlagring. La oss bistå deg med hele flytteprosessen, og gjør det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg!

Pris for kontor og bedriftsflytting

Prisen for å flytte din bedrift vil avhenge av flere faktorer, som størrelse på kontor og antall gjenstander som skal flyttes, vekt og størrelse på gjenstandene, antall etasjer det skal bæres ut og inn, og avstanden det skal flyttes. Derfor anbefaler vi en gratis befaring i forkant, så vi kan gi deg et konkret pristilbud der og da.

Store og små oppdrag

Vi flytter små kontorer med ti til tyve ansatte, så vel som store kontorer med mange hundre ansatte. Vi har utført bedriftsflytting for banker, mediehus, kjøpesentre, legekontor og offentlige bygg, så ingen oppdrag er i utgangspunktet for store eller for små for oss.

Flyttetips for bedrifter

Er du i ferd med å flytte kontoret ditt i Oslo? Det kan være en utfordrende oppgave, men med riktig planlegging og forberedelse, kan det gå mye lettere enn du tror. Her er noen tips for å hjelpe deg med å spare tid og penger på kontorflyttingen din.

  • Planlegg i god tid: Det er viktig å begynne å planlegge flyttingen i god tid før datoen. Dette vil gi deg god tid til å organisere alt, inkludert innkjøp av esker, pakking og avtale med flyttebyrå. Sett en realistisk tidsplan for hele flytteprosessen og sørg for at alle ansatte er klar over det.
  • Gi beskjed til dine kunder og samarbeidspartnere: Det er viktig å gi beskjed til dine kunder og samarbeidspartnere om at du skal flytte kontoret. Dette vil hjelpe deg med å opprettholde et godt forhold til dem og unngå misforståelser.
  • Rengjør og organiser før pakking: Før du begynner å pakke, er det viktig å rydde opp og rengjøre kontoret. Dette vil bidra til å sikre at alt er organisert og klart for flytting. Du kan også bruke anledningen til å kaste eller donere alt som ikke lenger trengs.
Share