Tilbudsforespørsel
  Kontorflytting

  Kontorflytting

  Kontorflytting Oslo og Viken. Bedriftsflytting er omfattende. Det er mange ting som må samkjøres. Det krever grundig planlegging, slik at prosessen går så knirkefritt som mulig. Vi er totalleverandør av kontorflytting, og bistår fra A til Å i flytteprosessen! Flyttebyrå i Oslo, som flytter i hele landet. Kontakt for gratis befaring.
  kontorflytting oslo

  Kontorflytting Vi utfører bedrift og kontorflytting i Oslo og Viken. Det inkludere Bærum, Asker, Lillestrøm og SKI området. I alle disse områdene kommer vi også på gratis befaring. Utfører også bedriftsflytting fra Oslo og Viken fylke til hele Norge. Både Sør, Vest og Nord Norge. Skal din bedrift flytte utenlands? Vi utfører internasjonal flytting, og flytter til de fleste land i Europa. Kontakt for mer informasjon.

  Bestill flytting + flyttevask, og få 20 % rabatt på flyttevasken. Vi er miljøgodkjent renholdsbedrift, og rengjør grundig hver krik og krok. Benytter kun miljøgodkjente renholdsprodukter. Kontakt for bestilling.
  Relevant
  Kontoravvikling  Møbelmontering

  Kontorflytting Oslo

  Vi utfører bedrift og kontorflytting i Oslo og Viken. Det inkludere Bærum, Asker, Lillestrøm og SKI området. I alle disse områdene kommer vi også på gratis befaring. Utfører også bedriftsflytting fra Oslo og Viken fylke til hele Norge. Både Sør, Vest og Nord Norge. Skal din bedrift flytte utenlands? Vi utfører internasjonal flytting, og flytter til de fleste land i Europa. Kontakt for mer informasjon.

  Prosessen ved bedriftsflytting

  Som ved alle andre flytteoppdrag er det viktig at møbler og utstyr kommer trygt og uskadet frem. Det som gjør kontorflytting ekstra utfordrende, er at det skal påvirke daglig drift så lite som mulig. God planlegging og samkjøring, med en tydelige tidsplan er nøkkelen for å lykkes.
  • Når man skal flytte kontor kommer vi alltid på gratis befaring i forkant, for å få en helhetlig oversikt over jobben. Du får et konkret pristilbud der og da. Her velger man mellom fast eller timepris.
  • Vi setter oss ned med representanter fra bedriften for å planlegge og sette opp tidsplan. Dette stadiet er utrolig viktig, for at flyttingen skal gå så raskt og effektivt som mulig.
  • Under flyttingen er det viktig med løpende kontakt med representanter fra bedriften, slik at alt samkjøres best mulig.
  Planlegging, samhandling, god kommunikasjon og godt humør må til for å lykkes!

  Totalleverandør

  Vi er totalleverandør når du skal flytte kontor eller bedrift. Vi bistår med:  
  • Demontering/montering
  • «Handy man» oppdrag
  • Sortering, rydding og pakking
  • Bæring og transport
  • Utvask og rengjøring
  • Avfallssortering og bortkjøring av søppel
  • Mellomlagring
  La et flyttebyrå bistå med hele flytteprosessen, det blir enklere, mer effektivt og rimligere for deg!

  Flytte kontor – pris

  Pris for å flytte bedrift vil avhenge av flere faktorer. Blant annet:  
  • Størrelse på kontor og antall gjenstander som skal flyttes
  • Vekt og størrelse på gjenstandene
  • Hvor mange etasjer det skal bæres ut og inn
  • Om det er heis i bygget
  • Hvor lett tilgjengelig lokasjons stedene er. Kan man kjøre helt inn?
  • Avstanden det skal flyttes
  Ved kontorflytting anbefaler vi befaring i forkant. Den er selvsagt kostnadsfri. Du velger mellom fast eller timepris.

  Type kontor vi flytter.

  Vi flytter små kontor med ti til tyve ansatte, og store kontorer med mange hundre ansatte. Vi tar bedriftsflytting for banker, mediehus, kjøpesentre, legekontor og offentlige bygg. Ingen oppdrag er i utgangspunktet for store eller små!

  Flytter i hele landet

  Utfører kontor og bedriftsflytting fra Oslo og Viken til hele Norge. Inkludert til Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Våre sjåfører har god erfaring på norske veier, og med norske kjøreforhold. Utfører også kontorflytting fra Norge til de fleste land i Europa, hvis din bedrift skal flytte utenlands. Våre sjåfører har lang erfaring med transportoppdrag på europeiske veier. Vi sørger for at gjenstandene kommer trygt frem! Andre flyttetjenester:  Pianoflytting  Bærehjelp  Flyttevask

  Adresseendring bedrift

  Når du skal flytte kontor eller flytte bedrift, er det viktig å gi beskjed til riktig instanse. Slik at brev og pakker blir sendt til riktig adresse. Å gi beskjed for adresseendring eller melde flytting for bedrift, kan gjøres via Bring eller Altinn. Skal din bedrift flytte utenlands (utenfor norden) er det andre regler som gjelder. For mer informasjon rundt adresseendring bedrift, les gjerne denne artikkelen. Ser du etter bedrift etter kontorflytting i Oslo eller Viken, ta kontakt med oss. Bedriftsflytting av høy kvalitet på markedspris. Vi har gratis befaring i Oslo, Bærum, Asker, Lillestrøm og Ski – området. Gå til:  Hjem   Om oss   Andre tjenester Kontakt
  Del

  Tilbudsforespørsel