Vindusvask Oslo

Skinnende rene vinduer effektivt og rimelig.

 

Vi utfører vindusvask for bedrift og private. Profesjonelt og effektivt til meget gode priser. Vi bruker renholdsprodukter og utstyr spesielt tilpasset vindusvask. Med oss blir vinduene skinnende rene, det kan vi garantere!

  • Kun offentlige godkjente renholdsprodukter.
  • Alltid med Kvalitetsgaranti
  • Gratis befaring
  • Rask respons
  • Døgnåpen 24/7 Kundeservice

 

Gratis befaring

 

Creman AS er godkjent renholdsbedrift og tilbyr en rekke tjenester innen vask og rengjøring, blant annet flyttevask og tepperens.

Vi utfører innvendig og utvendig vindusvask i hele Oslo og Akershus. Hos oss møter du alltid profesjonelle, effektive og hyggelige medarbeidere.

 

Vindusvask for bedrifter.

Rengjøring av store glassflater er en kompleks jobb som inkluderer vask og tørk av vinduene, slik at de blir klare og rene. Vi har god erfaring med vindusvask for bedrifter. Alt fra kontorlokaler, butikker, industribygg til offentlige bygg. Vi gjennomfører også vask av vinduer i høyder. Vi tegner gjerne lengre avtaler, hvor vi gjennomfører vask av vinduer regelmessig. Dette gir deg som sluttkunde en bedre totalpris. Kontakt oss gjerne for pristilbud, på langsiktige avtaler.

 

Få pristilbud

 

Vindusvask for private.

Vi vasker vinduer for private husstander. Alt fra mindre leiligheter til større boliger. Vi gjennomfører både innvendig og utvendig vindusvask, også i høyder. Er dere flere i et nabolag som ønsker å få vinduene vasket samtidig? Ta kontakt for en ekstra god pris!

Skal du selge bolig?

Ved salg av bolig eller leilighet er førsteinntrykket alltid viktig. Rene vinduer gir lysere rom, og løfter opp helhetsinntrykket av boligen. En kvalitets vask av vinduene innvendig og utvendig før visning, gir en bedre opplevelse for de besøkende. Kontakt oss for et god pristilbud. Vi gjennomfører vindusvask i Oslo og Akershus.

Gratis befaring

 

Andre tjenester:    Flyttetjenester   Rengjøring    Rydding av Dødsbo    Bortkjøring av søppel    Tepperens    Flyttevask

 

 


Del

Tilbudsforespørsel
    Tilbudsforespørsel