Kjøkkenmontør

Kjøkkenmontør Oslo

Ser du etter kjøkkenmontør i Oslo? Vi bistår med kjøkkenmontering Oslo og Akershus. Våre dyktige montører har lang erfaring med montering av kjøkken fra mange leverandører. Høy kvalitet, god service og konkurransedyktige priser får du alltid hos oss.

Vi monterer kjøkken for private og bedrifter, fra mange leverandører og i de fleste størrelser. Ledig for oppdrag nå!

Frakt ved montering av kjøkken

Har du også behov for transport av kjøkkenet? Vi er flyttebyrå som har lang erfaring med store og små flytteoppdrag, og flytter trygt, effektivt og rimelig med fullsikret skadeforsikring.

Andre tjenester: Dødsbo Møbelmontering Kontoravvikling Bortkjøring av søppel Rengjøring Tepperens

Ikea, Epoq og flere.

Vi monterer kjøkken fra mange leverandører. Som Ikea, Epoq og flere. Forskjellige leverandører har ulike type kjøkken system og oppsett. Enkelte er mer komplekse, mens andre systemer er enklere. Vi har erfaring med flere type kjøkkeninnredninger. Vi utfører kun oppdrag, hvor vi er sikre på at vi kan kjøkkensystemet. Slik sikrer vi oss at kjøkkenmontering blir profesjonelt og riktig utført.

 

 

kjøkkenmontering oslo

Pris

Pris på kjøkkenmontering er det utfordrende å spesifisere i forkant. Det er flere faktorer som avgjør:

  • Hvor stort er kjøkkenet som skal monteres?
  • Hvilke leverandør er det?
  • Hvor mye ekstrautstyr trengs?
  • Skal det fraktes? Hvor langt? Hvor mange etasjer må det bæres?

Trenger du både frakt og montering gir vi en ekstra god pris. Vi kommer gjerne på befaring og gir et konkret tilbud. Kontakt oss pr mail eller på telefon.

Kjøkkenmontering Oslo og Viken

Vi bistår med montering av kjøkken i Oslo og Akershus. Fra Asker og Bærum og Oslo sentrum, til Lillestrøm og Ski. Er det større oppdrag, så tar vi jobber over hele Østlandet. Her kan vi også bistå med langdistanse transport. Bestill kjøkkenmontør Oslo, enkelt hos oss!

Flyttetjenester: Flytting Oslo er et flyttebyrå som tilbyr en rekke tjenester blant annet:  Kontorflytting  Pianoflytting  Bærehjelp  Flyttevask

Kjøkkenmontering Oslo og Akershus. Våre hyggelige montører har lang erfaring og utfører oppdraget trygt og effektivt. Har du behov for frakt? Vi er et profesjonelt flyttebyrå, og transporterer kjøkkenet til ønsket lokasjon.

Gå til: Hjem Om oss Flyttetjenester Andre tjenester 

 


Del

Tilbudsforespørsel
    Tilbudsforespørsel