Tepperens Oslo

For et friskere og sunnere inneklima.

Tepperens i Oslo for private og bedrifter. Alltid med Kvalitetsgaranti. Vi responderer raskt på ditt behov, med ferdig utført arbeid 48 timer etter at oppdraget er bestilt. Vi drar ut og renser tepper på stedet. Effektivt og rimelig. Alltid kvalitet i arbeid.

  • Offentlig godkjent renholdsbedrift
  • Bruker kun miljøgodkjente renholdsprodukter
  • Kundeservice 24/7
  • Enkel og ryddig fastpris
  • Vi utfører jobben innen 48 timer
  • Profersjonell tepperens service

 

Gratis befaring

 

Hos oss blir du alltid fornøyd. Vår Kvalitetsgaranti er at: «vi vasker og renser ditt teppe opptil tre ganger, uten ekstra kostnad i prisen». Vi utfører tepperens i hele Oslo og Akershus. Creaman AS er godkjent renholdsbedrift, og tilbyr rengjøring tjenester som flyttevask og vindusvask.

Få et friskt og sunt inneklima med profesjonell tepperens.

Med en profesjonell tepperens får du et friskere, sunnere og bedre inneklima. Vi fjerner blant annet flekker, smuss, støvmidd, matrester, dyre pels og vegg-dyr. En grundig tepperens vil forlenge teppets levetid. Derfor bør man gjennomføre en grundig vask av tepper av og til. Dette er også spesielt viktig i bedriftsbygg og kontorlokaler, hvor det ofte er mye mennesker. En ren arbeidsplass, er en bedre arbeidsplass!

tepperens i oslo

tepperens, rens av tepper, sofa rens, møblerens

Vår metode.

For profesjonell tepperengjøring bruker vi injeksjons-ekstraksjons metoden og skum. Flekker og lukt fjernes med produkter som er biologisk nedbrytbare. De rengjør og desinfiserer overflater, sikrer en perfekt finish og gjør ditt teppe mer hygienisk, noe som forbedrer inneklimaet betydelig. Produktene som brukes til tepperens er både effektive og giftfrie.

Vi drar ut og renser ditt teppe på stedet. Vi tar store og små tepperens oppdrag, og utfører våre tjenester i hele Oslo og Akershus. Alltid gode priser, kvalitet i arbeid og rask respons!

 

Få pristilbud

 

Andre tjenester: Flytting    Flyttevask    Vindusvask    Rengjøring    Bortkjøring av søppel    Dødsbo

 


Del

Tilbudsforespørsel
    Tilbudsforespørsel