Flytte piano pris

Hva koster det å flytte et piano?

Å flytte piano er utfordrende. De er store og tunge, med delikat elektronikk. Derfor må de håndteres med forsiktighet, ved bæring og transport. Ofte kan det være lurt å bestille et profersjonelt flyttebyrå, spesielt hvis pianoet skal flyttes opp eller ned trapper, og transporteres. Men hva koster det å flytte et piano? Pris for pianoflytting avhenger av flere faktorer:  
  • Størrelsen og tyngden på pianoet – trenger man en eller to flyttepersonell?
  • Hvor utfordrende det er å bære det ut – må det bæres opp eller ned trapper? Flyttes det fra blokk, eller enebolig?
  • Hvor langt det skal transporteres
  • Hasteoppdrag – oppdrag for kveld og helger, vil kunne koste mer. Spesielt hvis flyttefirma har mye å gjøre.
Aktuelt
Pianoflytting   Hvordan flytte piano  Piano transport  Kaste piano

Pianoflytting pris

Priser for flytting av piano og flygel, starter fra 2500,- eks mva. Det er for de minste oppdragene, hvor man kun trenger et flyttepersonell, det er enkel utgang for bæring, og det skal transporteres innen ca. 10 kilometer. Det er stor variasjon i pris for å flytte piano. Typisk pris variasjon, er alt fra 2500,- til 10 000,-eks mva. Piano transport fra Oslo til Bergen, vil f.eks. ha en helt annen prissetting, enn pianoflytting internt i Oslo by.
Trenger du?
Pianostemmer  Pianoservice

Ikke velg et billig flyttebyrå

Ved flytting av piano og flygel, kan det være fristende å velge et billig flyttebyrå. Det er mange useriøse flyttefirma spesielt i Oslo, som tilbyr sine tjenester veldig billig. Å velge et slik firma, kan føre til en negativ flytteopplevelse, som:
  • Dårlig kommunikasjon – flyttepersonell snakker ikke norsk eller engelsk
  • Uprofersjonell håndtering av eiendeler – som kan føre til skade på piano, vegger eller dører
  • Firma har ikke skadeforsikring
  • Firma kommer ikke til avtalt tid
  • Svart arbeid
Et piano er ofte en kjær eiendel, som man har emosjonell tilknytning til. Det er kjedelig å få det skadet eller ødelagt ved flytting. Velg et flyttebyrå på markedspris, som har mange gode anbefalinger. Det øker sannsynligheten, for en positiv flytteopplevelse! Flytting Oslo, utfører pianoflytting på markedspris. Høy kvalitet og profersjonelle tjenester. Flytter i Oslo, Asker, Bærum, Lillestrøm og Follo. Kontakt for pristilbud.
Les også:  Flyttebyrå Bærum  Billig flyttebyrå Oslo  Flyttebyrå Oslo anbefaling
         
Share