Vi tar ditt flytteoppdrag!

La et flyttebyrå hjelpe deg med hele flytteprosessen, så blir det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg. Vi bistår deg med privatflytting, kontorflytting, pianoflytting, flyttevask, lagring og bortkjøring av søppel.

Høy kvalitet i alle ledd, gir fornøyde kunder. Vi har fullsikret skadeforsikring, det garanterer deg en trygg flytteprosess.

Vi tar flytteoppdrag for private og bedrifter. Ingen jobber for store eller for små!

Har du et hasteoppdrag? Vi er ledig nå. Ring vår døgnåpne vakttelefon mandag til søndag.

God på pris

Vi har konkurransedyktige priser.

Rask respons

Vi har god kapasitet og tar oppdrag omgående.

Skadeforsikret

Vi er skadeforsikret. Det gir deg ekstra trygghet.

Fleksible

Vi er fleksible, og tilpasser oss din tidsplan.

Fornøyde kunder er det viktigste for oss

flytting oslo
testimonial3
testimonial2
testimonial4

Enkel flytteprosess fra A til Å.

Når du skal flytte er det mange ting å huske på. Velg et flyttebyrå som bistår deg gjennom hele flytteprosessen.

I tillegg til selve flyttejobben kan vi bistå med sortering og bortkjøring av søppel, lagring og flyttevask før overleveringDa trenger du kun å forholde deg til et byrå. Det gjør det enklere, mer effektivt og rimeligere for deg. 

Om oss

Som flyttebyrå er vi opptatt av trygg håndtering og sikker transport av dine eiendeler. Vi tar oss av hele flytteprosessen fra demontering, frakt og ferdig plassering. Vi tar flytteoppdrag i hele Oslo og Akershus. Du møter serviceinnstilte, profesjonelle og hyggelige ansatte, som strekker seg det lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Man har ofte lite tid, derfor er vi fleksible og tilpasser oss etter din tidsramme. Vi har rask respons, og tar oppdrag fortløpende. Garantert konkurransedyktige priser.